Eduard Rovira i Jordi Molinera compartiran el mandat com a diputats provincials

REDACCIÓ – Torredembarra / Altafulla, 21/6/2023

El Baix Gaià tindrà dos representants a la Diputació de Tarragona aquest mandat 2023-2027. L’alcalde de Torredembarra i actual vicepresident de l’ens supralocal, Eduard Rovira, serà diputat els primers dos anys i el rellevarà fins el final del mandat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, que s’estrenarà al Palau del Passeig de Sant Antoni.

I és que una setmana després que s’anunciés el pacte entre ERC i PSC per governar conjuntament a la Diputació de Tarragona, els republicans ja han decidit qui seran les persones que els representaran a la institució.

Noemí Llauradó Sans serà proposada per seguir com a presidenta de la Diputació de Tarragona, càrrec que ja ha ocupat durant el darrer mandat. Llauradó és regidora de l’Ajuntament de Reus des de 2015. Des de 2016 ha format part dels diversos governs de la ciutat, arribant fins i tot a ser vicealcaldessa en el període 2019-2023. Del gener de 2018 a juliol de 2019, va ser diputada al Parlament de Catalunya, càrrec del qual va renunciar quan va assumir la presidència de la Diputació.

En paraules de Llauradó: “És un honor tenir l’oportunitat de repetir com a presidenta de la Diputació, estic agraïda a les companyes i companys diputats per haver-me fet confiança i estic molt il·lusionada per poder fer projectes en benefici dels municipis de la demarcació”.

Pel que fa a aquests projectes, concreta que li agradaria treballar per desenvolupar les realitats metropolitanes de la demarcació, combatre el despoblament, millorar la sostenibilitat ambiental i augmentar l’eficàcia de l’administració. En aquest sentit, Llauradó explica que “la Diputació és un instrument al servei de la ciutadania del sud del país. Som servidors i servidores públics, que volem el millor per la nostra gent”.

Els altres diputats republicans

A Noemí Llauradó l’acompanyaran, a més d’Eduard Rovira i Jordi Molinera, Ricard Gili Ferré (alcalde de Riudoms), Carlos Brull Fornt (alcalde de Falset) –que serà substituït a mig mandat per Jesús Àlvarez Vilàs (regidor de Móra La Nova) –, Marta Ventura Torras (regidora de Sant Jaume dels Domenys), Enric Adell Moragrega (alcalde de Paüls), Iris Castell Cid (regidora d’Amposta), Sílvia Puerto Lleixà (regidora de Constantí) –que serà substituïda a mig mandat per Xavier Puig Andreu (regidor de Tarragona) i Carme Ferré Cervelló (alcaldessa de Senan) –que serà substituïda a mig mandat per Marc Bigordà Prió (alcalde dels Garidells).

Fotos: Eduard Rovira -esquerra- i Jordi Molinera. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This