La Llar de jubilats i pensionistes Sant Jaume de Creixell celebra el seu 31è aniversari

REDACCIÓ – Creixell, 20/6/2023

Aquest diumenge 18 de juny, la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell ha celebrat els actes del 31è aniversari de la seva creació com a associació de la gent gran del municipi del Baix Gaià.

Un total de 125 socis i sòcies d’aquesta entitat han assistit al dinar de germanor amb socis i amics de l’entitat creixellenca, que ha tingut lloc a un establiment de restauració del Pla de Santa Maria. Al final del dinar, hi ha hagut el ball social de l’entitat.

Durant l’acte tots els assistents han rebut uns obsequis lliurats per l’Ajuntament de Creixell.

Foto: Foto de grup de la trobada de la gent gran de Creiixell. / AJ.CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This