El temporal s’emporta part de la sorra abocada a la platja d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 20/6/2023

La platja d’Altafulla continua amb la seva mala relació amb el mar. Igual que l’any passat, pocs dies abans de Sant Joan, un temporal ha afectat la platja altafullenca. El temporal de les últimes hores ha fet minvar l’amplada de la platja i ha creat un esgraó per accedir a l’aigua.

Només fa un mes es van abocar fins a 20.000 metres cúbics de sorra procedents de la platja de la Paella de Torredembarra. les onades s’han endut part d’aquesta sorra. Malgrat tot, la platja continua sent practicable, com han comprovat els diferents usuaris que aquest dimarts, 20 de juny, s’hi han acostat

Pel que fa al passeig, l’afectació no és significativa si bé, com és habitual, les entrades a la platja també han rebut l’embat del temporal en forma d’acumulació puntual de sorra i aigua.

Foto: Una imatge de platja d’Altafulla després del temporal. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This