SOM Creixell aposta per encapçalar un executiu amb partits que no han governat aquest darrer mandat

REDACCIÓ – Creixell, 1/6/2023

Som Creixell, guanyador clar de les eleccions en aquesta localitat del Baix Gaià amb quatre regidors, ha iniciat converses amb la resta de forces polítiques del consistori per aconseguir un govern per afrontar el proper mandat. El seu cap de llista, Iban Calvet, ha explicat al Torredembarra Actualitat que és partidari d’un executiu integrat per partits que fins ara no han governat. “El poble ha parlat i no vol el mateix. Vol un canvi. El més coherent és fer un govern amb partits que fins ara no hi eren”, afirma Calbet.

Les formacions que en aquest mandat que ara acaba estan a l’oposició són el PSC -que ha obtingut dos regidors- i Valents, amb un. La regidora de Valents és l’encara regidora del PP, Maria Juncal, que va veure com el seu cap de llista, Jaime Serret, passava a no adscrit i s’incorporava a un govern on hi han estat també Junts, ERC i FIC, formacions que després del 28-M només tenen un regidor. Recordem que el ple creixellenc està integrat per onze regidors i la majoria absoluta la marquen els sis edils.

Calvet ha qualificat la victòria de SOM Creixell d’”agredolça”, ja que els han faltat pocs vots per al cinquè regidor i poder gaudir d’una posició més còmoda. Considera que la clau del triomf electoral ha estat “presentar una candidatura amb un equip jove, proper al poble i implicat en el teixit associatiu davant d’un govern en fallida, amb problemes molt greus com la recollida de la brossa”.

El cap de llista de SOM Creixell veu molt difícil una alternativa de govern que no compti amb ells a causa de la mala relació entre els egidors que ara estan al govern i a l’oposicíó: “Seria una manca de respecte a la llista més votada i una incoherència, però ja hem vist que en política que tot s’hi val”.

Foto: Iban Calbet ha estat el cap de llista de SOM Creixell, la candidatura més votada. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This