ELECCIONS 28-M l Joan Casas recupera la majoria absoluta per Tots Fem Riera

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 30/5/2023

L’Ajuntament de la Riera de Gaià torna a tenir majoria absoluta. Joan Casas (tots Fem Riera) serà el nou alcalde de la Riera de Gaià i succeirà el seu pare, Jaume Casas, que ha estat al capdavant del consistori durant 40 anys, primer amb CiU i després amb Junts..

Tots Fem Riera, la candidatura de Junts per Catalunya, ha aconseguit un clar triomf amb 570 vots, més que doblant la segona força, Som-hi la Riera -dins d’Acord Municipal, d’Esquerra-, liderada per Jordi Giró, que ha sumat 219 vots.

Aquesta diferència s’ha traduït en set regidors contra dos. La tercera força, el PSC, amb 72 vots ha quedat fora del repartiment d’edils. Fins ara tenia un regidor.

Foto: Una imatge de la candidatura de Tots Fem La Riera. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This