ELECCIONS 28-M l SOM El Catllar guanya amb 4 regidors i ERC s’enfonsa obtenint només un edil

REDACCIÓ – El Catllar, 28/5/2023

El Catllar ha viscut un bolc electoral aquest 28 de maig. Esquerra Republicana, el partit que havia ostentat l’alcaldia els darrers set anys, s’ha enfonsat i ha perdut dos dels tres regidors que tenia. Només l’alcalde actual, Joan Morlà, ha obtingut l’acta, gràcies a 235 vots.

El guanyador dels comicis catllarencs ha estat SOMOS Catllar, amb 606 vots i quatre regidors. Per darrera hi ha un triple empat a dos representants, amb el PSC destacat amb 409 -perd la meitat dels membres al ple-, MO1-TE i Junts. Aquestes dues forces doblen representació amb 304 i 283 vots respectivament.

El PP ha superat la barrera del 5% amb 132 vots, però ha quedat fora del repartiment d’escons. També desapareixen del ple els Comuns, amb 66 vots, i UCU-FIC tampoc arriba a tenir representació amb 81 vots.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This