ELECCIONS 28-M l La Riera de Gaià: El fill vol succeir el pare

REDACCIÓ

Aquest mes de juny Jaume Casas deixarà de ser alcalde de la Riera de Gaià després de quaranta anys en el càrrec. És el batlle més longeu del Baix Gaià. Després de guanyar deu eleccions consecutives amb CiU i Junts, ha passat el testimoni ni més ni menys que al seu fill, Joan Casas, que encapçala Tots Fem Riera, sota l’aixopluc de Coalició Municipal, la marca municipalista de Junts.

El mandat passat va ser el primer que Jaume Casas no va obtenir la majoria absoluta i va haver de pactar amb l’únic regidor del PSC, Jose Carmona, que enguany es torna a presentar. També repeteix Jordi Giró com a cap de llista de Som-hi La Riera-Acord Municipal. En canvi, Acord per la Riera-ECG, que té un regidor al plenari rierenc, no es presenta. Així, la Riera compta amb una llista menys que el 2019.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This