ELECCIONS 28-M l La Pobla de Montornès: ERC vol mantenir l’alcaldia i l’AM-PM busca recuperar-la

REDACCIÓ

Esquerra Republicana ha governat per primer la Pobla de Montornès aquests darrers quatre anys amb un executiu compartit amb Centrats. Francesc Larios va aprofitar la divisió en la formació que durant vuit anys havia governat el municipi poblenc, AM-PM, per guanyar les eleccions, obtenir l’alcaldia i desplaçar la formació progressista a l’oposició. Recordem que quan faltava poc més d’un mes per les eleccions de 2019, l’alcalde, Josep Maria Santamaria va expulsar del govern els seus sis companys de grup perquè volien rellevar-lo com a cap de llista. Santamaria va acabar liderant la candidatura de Centrats i ha continuat al govern, mentre AM-PM ha restat a l’oposició.

Francesc Larios torna a ser alcaldable d’ERC, però amb una candidatura molt renovada, sense cap dels regidors que l’han acompanyat aquests anys. En els primers llocs l’acompanyem Chelo  López-Ibarra. Daniel Guillén i Nadine Osaer. Per la seva banda, Yolanda Sayago, actual regidora, és la nova cap de llista d’AM-PM, amb el retorn de Joan Domingo -que va ser edil fins el 2015- en el segon lloc i Dani Escuredo com a número tres.

La Pobla de Montornès repeteix el número de candidatures de fa quatre anys: cinc. La novetat és Valents, amb l’actual regidor de Centrats, Iván García, com a alcaldable i l’ex-alcalde Santamaria en el quart lloc. Les altres dues candidatures repeteixen cap de llista: Pedro Maestre a En Comú Podem i Félix Lillo al PP.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This