ELECCIONS 28-M l Roda de Berà: Pere Virgili aspira a quatre anys més com alcalde

REDACCIÓ

Pere Virgili fa vuit anys que és alcalde de Roda de Berà. Primer ho va ser amb CiU i fa quatre anys va liderar la candidatura municipalista Tria Roda. En ambdues ocasions només li va faltar un regidor per la majoria absoluta. Aquest proper 28 de maig tindrà una nova oportunitat per obtenir la majoria absoluta al capdavant d’una llista continuista, en què repeteixen tots els regidors actuals.

La segona força al municipi és el PSC, que estrena candidata a l’alcaldia. Es tracta de l’actual regidora Laura Moya, que a mig mandat ja va rellevar José Antonio Benedicto, que va deixar l’escó per motius de salut. Els socialistes volen seguir sumant regidors per esdevenir una alternativa a Tria Roda.

ERC va obtenir fa quatre anys representació al ple municipal rodenc per primer cop i, fins i tot, es va acostar al segon regidor. Eva Maria Giménez torna a liderar els republicans amb l’objectiu de no estar sola al ple. També repeteix Albert Martín amb Junts, mentre que l’incombustible Rafa Luna cedeix el primer lloc de la candidatura popular a Daniel Izquierdo i ell queda en el segon lloc. En canvi, Ciutadans, amb representació al ple rodenc des de 2011, no es presenta, però  el seu únic regidor Antonio Bernal si que ho fa, al capdavant d’una nova formació, Valents.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This