ELECCIONS 28-M l Creixell: Nou candidatures per a onze regidors

REDACCIÓ

Creixell és el segon municipi del Baix Gaià amb més candidatures per a les eleccions municipals del proper 28 de maig, només superat per Torredembarra. Però si tenim en compte els edils que s’escullen -onze-, és la localitat del Baix Gaià amb una ràtio més alta candidatures/regidors.

Jordi Llopart (Junts per Creixell) va guanyar el 2019 amb 74 vots més que el PSC, però les dues formacions van obtenir tres regidors. L’objectiu de Llopart serà allargar quatre anys més la seva segona etapa a l’alcaldia, iniciada el 2011. Montse Muñoz també repeteix al capdavant del PSC i és la gran alternativa a l’alcalde juntista, amb el permís d’ERC, que si canvia d’alcaldable. La regidora Chelo Picón relleva Jordi Moliné, que ara serà el cap de llista republicà a Bonastre. A la llista d’ERC destaca la incorporació de la fins ara edil de Junts Sílvia Farrero en el segon lloc. Els republicans volen ser una tercera via entre els fins ara principals partits creixellencs.

El PP torna a confiar en Jaime Serret malgrat que ha sigut regidor no adscrit des de gairebé l’inici del mandat i ha format part del govern. En canvi, la regidora popular Dolores Juncal, que va mantenir-se fidel al PP, ha deixat el partit per liderar la llista de Valents, una de les novetats en aquesta comicis a Creixell. També repeteix l’actual regidora d’Units per Creixell-FIC, Pilar Romero, que també ha format part del govern.

Altres candidatures que volen entrar al ple creixellenc són Capgirem Creixell i Creixell En Comú Podem -que el 2019 van presentar-se però no van obtenir representació- i SOM Creixell, una nova llista municipalista.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This