ELECCIONS 28-M l El Catllar encara es fragmenta més i arriba a les vuit llistes

REDACCIÓ

El Catllar ha sumat una llista respecte les eleccions del 2019 i arriba a les vuit candidatures aquest 28 de maig. En les dues convocatòries anteriors va guanyar el PSC, amb Antonio López al capdavant, però només va governar un any. Una moció de censura va desallotjar López de l’alcaldia el 2016 i des de llavors ha governat ERC amb pactes multipartits, primer amb Joan Díaz i des de 2017 amb Joan Morlà com alcalde. Des de fa tres anys amb minoria i amb suport extern precisament dels regidors socialistes.

López i Morlà repeteixen com a alcaldables amb llistes renovades. Per la seva banda, ERC ha fitxat la regidora  fins fa uns mesos del PSC Alicia Inglés, mentre que la número dos socialista és la filla del cap de llista, Alba López.

Junts pel Catllar ha canviat d’alcaldable, amb l’independent Jordi Ruiz substituint Carles Guillén, mentre El Catllar En Comú Podem torna a confiar en Marcelo Tarantino. MO1-TE, la formació independentista que el 2019 va ser la tercera més votada, també presenta un nou cap de cartell, Xavier Canadell. Si que repeteix l’actual regidor de Ciutadans, Jordi Porta, però aquest cop al capdavant del PP.

Sorgeixen dues noves candidatures procedents de les urbanitzacions -el Catllar frega la trentena-, que poden fragmentar encara més el ple municipal. Per una banda, SOM Catllar, amb David Rodrigo com a cap de llista, i per l’altra, Urbanitzacions del Catllar Unides, sota l’aixopluc de la FIC, liderada per Esther Encinas.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This