Junts aposta per crear una platja per a gossos al límit entre Roda de Berà i Creixell

REDACCIÓ – Roda de Berà / Creixell, 13/5/2023

Els candidats de Junts a l’alcaldia de Roda de Berà, Albert Martin, i de Creixell, Jordi Llopart, aposten per fer els seus municipis ‘Pet Friendly’. Ho fan amb propostes animalistes dins dels seus programes electorals. I una de les propostes que han decidit fer junts, és la instal·lació d’una platja per a gossos, en el límit de la platja de Roda de Berà i Creixell. La platja abastarà 30 metres per cada poble, fent una platja de 60 metres de llarg i 15 d’ample. Mancomunar diverses actuacions municipals com pot ser aquesta, el transport públic o d’altres, beneficaria ambdós municipis.

“Vull que Roda de Berà sigui capital animalista del tarragonès. Zones d’esbarjo pels animals; accés en instal·lacions públiques, restaurants i comerços. Aquest primer pas és important i necessitem una platja d’aquestes característiques que atraurà gent i turisme. La cala que tenim és inaccessible per persones i gossos, per aquest motiu tirem d’imaginació i busquem solucions. Junts ho farem possible”, afirma el candidat rodenc.

Per la seva banda l’actual alcalde de Creixell assenyala que “la mentalitat de la gent ha canviat i ara els gossos formen part i son part de la família”. “Per aquest motiu també hem de donar servei a tota aquesta gent. Una platja per persones i animals amb una bona ubicació, farà créixer encara més l’atractiu de Creixell”, afegeix.

Foto: D’esquerra a dreta, Francesc Sentis, Jordi Llopart -candidats per Creixell- i Albert Martín -Roda-.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This