El castell del Catllar albergarà el festival de microteatre ‘Fil a l’Agulla’ el 13 de maig

REDACCIÓ – El Catllar, 9/5/2023

Quatre obres integren el cartell del Festival de microteatre al Castell del Catllar aquest proper dissabte, 13 de maig, a partir de les set del vespre, amb et títol ‘Fil a l’Agulla’. Serà una manera diferent de recórrer un dels principals monuments del Baix Gaia, gaudint de quatre peces teatrals. L’entrada és gratuïta, però amb aforament limitat i cal reservar plaça a l’Ajuntament del Catllar a través del telèfon 977 653 101.

El públic del festival farà un recorregut per l’interior del castell, i en quatre dels seus espais emblemàtics es representaran 4 obres de microteatre (obres teatrals de 15 minuts). El públic es reunirà a les 19 hores a l’entrada del castell, un cop a l’interior es farà la inauguració i seguidament es formaran 4 grups que amb les indicacions de l’organització es distribuiran en els diferents espais.

El festival pretén acostar al públic obres en petit format, on actors i espectadors comparteixen un bany d’emocions viscudes de ben a prop. En aquesta primera edició es representaran les obres: “¡Usted es un tío listo! (y me gusta)”, I’m late, “No me jodas” i “Paraules que no són fàcils de dir”. Quatre obres interpretades per reconeguts actors d’arreu de l’estat amb una llarga trajectòria professional en el món de la interpretació i el teatre. El estival compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Catllar.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This