El FIC-CAT 2023 ja ha definit els seus tres jurats

REDACCIÓ – Roda de Berà, 4/5/2023

La 15a edició del FIC-CAT, que tindrà lloc del 10 al 17 de juny a Roda de Berà, comptarà amb tres jurats: el de la Selecció Oficial, el de Centres Educatius i el Jurat Jove 48 Hores. Les produccions que competeixen a la Selecció Oficial, a més d’optar al Premi del Jurat en la seva corresponent modalitat, tindran l’opció de guanyar el Premi del Públic i el Premi a la Millor Producció de les Comarques Tarragonines.

El Jurat de la Selecció Oficial està format per professionals de diversos vessants del món audiovisual: Mariona Ribas, actriu d’obres com ‘Tempesta de neu’ i ‘Ja en tinc 30’ i serials com ‘Amar es para siempre’ i ‘El cor de la ciutat’; Tono Folguera, fundador de les productores Lastor Media i Vilaüt Films, guardonat amb l’Ós d’Or del Festival de Berlín 2022, 3 Premis Goya i 9 Premis Gaudí; Denise Castro, directora i guionista de cinema amb productora pròpia, Vampi Films, ha dirigit ‘Salvación’ i ‘Dràcula de Denise Castro’; Quim Crusellas, director del Festival Nits de cinema oriental de Vic i creador de la productora Moviola; i Marta Armengou, periodista cultural, crítica de cinema i programadora, col·laboradora a diversos mitjans.

El Jurat Jove 48 Hores l’integren Pol Diggler, director, muntador i professor de cinema, creador de FERGAHT Productions i director dels curtmetratges ‘Work it Class!’ i ‘Horrorscope’; Júlia Gibert, actriu, que ha tingut papers protagonistes a les sèries ‘Les de l’Hoquei’ o ‘Ser o No Ser’, i també ha aparegut en altres com ‘Vida perfecta’ o ‘Nit i Dia’ (TV3), o la la pel·lícula ‘Gente que viene y bah’; i Hugo Marlo, cantant i músic rodenc, participant de programes de televisió com ‘La Voz España’ i ‘Got Talent Junior’, del qual en va resultar guanyador.

El Jurat de Centres Educatius està format per tres estudiants joves: Arnau Alfaro, de l’Institut Baix Penedès; Sergi Cabeza, de l’Institut Camí de Mar de Calafell; i Júlia Salvador, alumna de l’Institut Torredembarra.

Els respectius Jurats, previ visionat de totes les produccions, decidiran els guanyadors i guanyadores de cada categoria. La deliberació es donarà a conèixer durant la gala de cloenda del FIC-CAT, el dissabte 17 de juny.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This