Ara Altafulla presenta una candidatura amb tres dones al capdavant

REDACCIÓ – Altafulla, 4/5/2023

Ara Altafulla ha presentat aquest dimecres, 3 de maig, la seva candidatura per aquestes properes eleccions municipals i destaca la presència femenina amb tres dones en les tres primeres posicions. Repeteix l’actual regidor Natalia Sanz com alcaldable i darrera seu figuren Housna Boudlali i Georgina Richarte. Els cinc primers llocs els completen Enric Virgili i Luis Merino. Es manté gran part de l’equip de 2019.

I és que Ara Altafulla presenta una llista amb el màxim de dones possibles. Fins i tot, han hagut de substituir una de les candidates per un suplent home, atenent a les indicacions de la junta electoral perquè sinó la llista no podia ser validada.

Un dels objectius programàtics que es planteja la candidatura municipalista és la “cohesió social” a la vila i la “conciliació del ple”.  Ara Altafulla es planteja un programa basat en 4 eixos que han batejat com a: Fem poble, Comerç i Turisme, Gent del poble i Altafulla. Aquests eixos els aniran desgranant en els pròxims dies, donant a conèixer a la ciutadania amb propostes concretes.

La número dos, Housna Boudlali, ha destacat la seva formació en l’àmbit sociosanitari i la seva voluntat de fer de mitjancera amb la comunitat musulmana de la vila, mentre Georgina Richarte, número tres, assegura que va decidir fer una passa endavant després d’haver estat “a l’ombra” en aquests quatre anys perquè comparteix el projecte d’Ara.

Foto: Part de la candidatura d’Ara Altafulla. / ALTAFULLA RÀDIO

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This