Joan Morlà optarà a la reelecció com alcalde del Catllar al capdavant d’ERC

REDACCIÓ – El Catllar, 12/4/2023

Joan Morlà lidera per segon cop la llista d’Esquerra Republicana al Catllar amb l’objectiu de ser reelegit com alcalde del municipi. L’acompanyarà com a número dos l’actual regidora no adscrita que el 2019 va formar part de la candidatura del PSC, Alícia Inglés, i en el tercer lloc repetirà el tercer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Festes i Patrimoni, Comunicació i Noves Tecnologies i  president local del partit, Francesc Saigí.

La candidatura la completen: Núria Roura (4), Òscar Vives (5), Maria Rosa Sañudo (6), Maria Concepció Tapias (7), José Luis Vargas (8), Mihaela Anduta (9), Sergi Albarran (10) i Goretti Gatell (11). Els reserves són Maria Dolores Roca, Vicente Díaz, Cristina Castellví i Josep Maria Ferré. Morlà destaca el fet que en la candidatura hi ha majoria de dones -vuit a set- i és representativa de tot el municipi.

L’alcaldable d’ERC aposta per la continuïtat el projecte actual si tornen a governar i fixa l’educació, el medi ambient, la igualtat i el benestar social com a grans línies d’actuació. Morlà considera que la pandèmia de la Covid-19 que ha marcat gran part del mandat que ara acaba ha impedit poder desplegar el programa de govern que s’havien marcat, però es mostra satisfet de les iniciatives o obres desenvolupades i que un gran equipament com el pavelló esportiu està en una fase molt avançada, a punt de licitar-se.

Joan Morlà i Mensa va ser escollit batlle del municipi baixgaianenc, com a cap de llista d’UNICAT, l’any  2017 quan el republicà Joan Diaz va renunciar a l’alcaldia. El 2019 va liderar la coalició ERC-UNICAT i va obtenir tres regidors, que el van situar a l’alcaldia amb un pacte quadripartit amb Junts, Comuns i MO1-TE. Malgrat quedar en minoria per la marxa del govern d’aquest regidor, va poder seguir governant en minoria gràcies al suport extern del principal grup de l’oposició i guanyador de les eleccions, el PSC.

Foto: Joan Morlà és alcalde del Catllar des de l’any 2017. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This