Jaume Sánchez serà el número dos d’Alternativa Altafulla i el seguiran Empar Polo i Xusa Ortega

REDACCIÓ – Altafulla, 12/4/2023

Alternativa Altafulla ha presentat les persones que acompanyaran l’alcaldable, Montse Castellarnau, en la candidatura per a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Finalment serà l’actual regidor de Comerç, Turisme i Esports, Jaume Sánchez, qui serà el seu número dos, després d’ocupar el quart lloc fa quatre anys.

En la tercera posició hi ha una cara nova, Empar Polo, periodista, cap relacions externes i comunicació a Citilab, i també la quarta és una novetat respecte la darrera candidatura, Xusa Ortega, doctora en Arqueologia Clàssica i Tècnica en Desenvolupament Local.. Francesc Farré, actual segon tinent d’alcalde, repeteix en el cinquè lloc. La darrera dels quatre regidors actuals, Marisa Méndez Vigo tanca la llista.

En la sisena posició, com el 2019, trobem un altre dels exregidors, Guillermo Alonso, seguit de Mercè Naval (7), Roger Perpinyà (8), Ona Alonso (9), Jordi Vidal (10), Joan Hinarejos (11), Carles Naval (12). El primer dels suplents és l’excalcalde Félix Alonso, i també hi figuren Dolors Comas d’Argemir, Juan José Sirvent i Lucía Sánchez-Tejerina.

Segons Castellarnau, el seu equip “aposta per combinar experiència, capacitats i il·lusió amb l’objectiu de compartir Altafulla amb un treball eficient”. “Un equip dialogant, respectuós i compromès amb Altafulla. La llista s’ha rejovenit respecte a la de 2019 amb quasi la meitat de persones que s’incorporen per primer cop, amb una mitjana d’edat per sota dels 45 anys, amb tres dones entre els 4 primers llocs i tres joves nascuts en el segle XXI dels quals, dos només tenen 19 anys”. assenyala.

Foto: Una imatge de la candidatura d’Alternativa Altafulla per aquestes properes eleccions. / A.A.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This