Valents completa la candidatura a la Pobla de Montornès, que inclou l’exalcalde Josep Maria Santamaria

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 12/4/2023

La Pobla de Montornès és una de les localitats del Baix Gaià que comptarà amb una candidatura d’una de les noves formacions que concorre a les eleccions municipals del 28 de maig: Valents. Fa uns mesos es va donar a conèixer que l’alcaldable seria l’actual regidor de Serveis municipals i Via pública, Ivan Pérez, però un cop completada la candidatura trobem un altre regidor en el quart lloc, Josep Maria Santamaria, que a ser alcalde del municipi entre els anys 2007 i 2008 i 2011 i 2019.

En el segon lloc de la candidatura de Valents trobem Miriam Paloma, tècnica superior en higiene bucodental, i la tercera posició és per Martí Virgili, empresari del sector del pa i la pastisseria i que va ser regidor entre els anys 2015 i 2019. La resta de la llista la integren: Silvia Cuiné (5), Juan Sánchez (6), Verónica López (7), Francesc Gispert (8), Yasmina Campos (9), Maria Rosa Martín (10) i Ferran Catalan (11).

Foto: A dalt, Ivan Garcia i Miriam Paloma, i, a baix, Martí Virgili i Josep Maria Santamaria. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This