Papallones Liles busca gent per participar en el muntatge ‘Bruixes -El Judici-‘ aquest juliol

REDACCIÓ – Creixell. 11/4/2023

El col·lectiu feminista Papallones Liles vol representar per la Festa Major de Sant Jaume el muntatge ‘Bruixes -El Judici- aquest proper mes de juliol i amb aquest objectiu busca gent de totes les edats per actuar o ajudar en aquesta iniciativa. Els interessats i les interessades es poden posar en contacte amb el col·lectiu a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter amb el perfil @papalloneslilescreixell o el correu electrònic papalloneslilescreixell@gmail.com.

A Catalunya, entre els segles XV i XVIII milers de dones van ser acusades i jutjades per bruixeria. Van morir penjades o cremades després de judicis manipulats i sàdiques tortures. ‘Bruixes’ és un homenatge a totes aquelles dones que, al llarg de la història, han estat falsament acusades de bruixes pel fet de ser sàvies, lliures i valentes. I a totes aquelles persones que encara avui pateixen discriminacions i persecucions.

Foto: Una de les accions de les Papallones Liles. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This