Les negociacions amb el PDeCAT fracassen i ARA es presentarà en solitari a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 11/4/2023

La signatura el novembre passat de l’acord entre ARA Catalunya i el PDeCAT i altres formacions de l’antic espai polític convergent sota la plataforma ARA Pacte Local va obrir les portes a que a Altafulla sumessin forces ARA i PDeCAT, que sumen dos regidors al ple -els segons a través d’un regidor no adscrit-, però, segons ha pogut saber el Torredembarra Actualitat, les negociacions han fracassat i ARA Altafulla ja ha decidit concórrer a les eleccions del proper 28 de maig en solitari, com ja va passar fa quatre anys.

La química entre els dos regidors implicats en la negociació -Natalia Sanz (ARA) i Xavier Rofas (PDeCAT)- s’ha evidenciat com a escassa aquests darrers mesos i només cal repassar els plens municipals, en què molts cops, tot i compartir bancada de l’oposició, han discrepat en els seus posicionaments.

Segons ha confirmat aquest mitjà, només s’ha produït una trobada seriosa aquests darrers mesos entre les dues formacions, cosa que ha demostrat la impossibilitat d’una candidatura conjunta sota l’aixopluc d’ARA Pacte Local.

Foto: Els regidors Xavier Rofas i Natalia Sanz durant un ple municipal. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This