Junts per el Catllar confia en Jordi Ruiz com a nou cap de llista

REDACCIÓ – El Catllar, 11/4/2023

Jordi Ruiz serà el nou alcaldable de Junts per el Catllar en les eleccions municipals del proper 28 de maig rellevant en el càrrec Carles Guillén, actual primer tinent d’alcalde. Nascut a Torredembarra fa 52 anys, fa tres anys que viu al Catllar. Ruiz fa anys que es dedica a la gestió esportiva i actualment és adjunt a gerència del Club Gimnàstic.

“No fa gaire que visc al Catllar però m’agrada implicar-me en les associacions del lloc on visc. He tingut ofertes de diverses opcions polítiques, però Junts és qui m’ha donat més llibertat a l’hora de muntar el meu equip i estic molt content de la candidatura que hem fet. A més comptem amb l’experiència de Josep Maria Gavaldà, que va ser trenta anys alcalde del Catllar i tancarà la llista”, explica Ruiz.

La presentació de Jordi Ruiz com a candidat serà el proper divendres 5 de maig, a les 19 hores a la Terrassa del Castell, amb la presentació del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull.

Foto: Jordi Ruiz, una de les cares noves com a alcaldable del Catllar. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This