El Festival Accents aposta per Altafulla i la Violeta com a nova seu en la seva desena edició

REDACCIÓ – Altafulla, 4/4/2023

Altafulla serà l’escenari de dos concerts en el marc del ‘Festival Accents, el festival de pop, rock i folk dels Països Catalans’ (www.festivalaccents.cat), que se celebrarà entre els mesos d’octubre i novembre, un d’ells a la Violeta. El principal objectiu, compartit entre els promotors del projecte, l’associació Empenta Cultura de Reus i el Camp de Tarragona, la direcció artística de la Violeta i el govern local, és apropar la cultura al territori a la vegada que es creen sinergies entre els diversos agents culturals de la demarcació de Tarragona.

En aquest sentit, des del Festival Accents, que va néixer a Reus el 2014 i que en anys posteriors que s’ha anat estenent per diferents poblacions del Baix Camp (Cambrils, la Selva del Camp, Riudoms, Botarell i Mont-roig del Camp) i que també ha crescut al Tarragonès (el Morell), volen ampliar el seu radi d’acció amb noves localitats. Així, amb l’èxit que ha tingut fins ara la Violeta, han trobat en el casal auditori altafullenc i en el propi municipi una opció que s’emmarca perfectament dins del tipus poblacions i equipaments adients per ser seu d’alguns dels nombrosos esdeveniments que s’inclouen en la seva programació.

Per això, Altafulla acollirà un parell d’esdeveniments de la programació del Festival Accents apostant per la contrastada qualitat de les propostes, coincidint amb el seu desè aniversari.

En les nou edicions anteriors han passat pels escenaris del festival un centenar d’artistes de renom com Maria Arnal i Marcel Bagés, Sopa de Cabra, Els Pets, Joan Dausà, Xavi Sarrià, Els Pets, Roger Mas, Cris Juanico, Joan Isaac, Mishima, La Habitación Roja, Feliu Ventura, Quico Pi de la Serra, Judit Nedderman, Xarim Aresté, Josele Sanitago, Pau Alabajos, Las Migas, Queralt Lahoz, Pau Vallvé, Xavier Baró, Sanjosex, Pau Riba, Los Aurora, Ginestà i Joana Serrat, entre altres.

Foto: Maria Arnal i Marcel Bagés, uns dels protagonistes del Festival Accents. / FESTIVAL ACCENTS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This