El Pleamar Vintage Market d’Altafulla arriba a la 8a edició

REDACCIÓ – Altafulla, 6/4/2023

El Parc de Voramar i la plaça Consolat de Mar acolliran la vuitena edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla el 8 i 9 d’abril, amb una setantena de parades d’articles de segona mà i Vintage, activitats programades, zona infantil, espai de restauració i barres de beguda.

El certamen compta amb una programació musical que ambientarà part de la façana marítima d’Altafulla. El cartell del Pleamar l’encapçala, cronològicament, Lali BeGood, un duet que s’encara a un públic infantil, també objectiu d’aquest certamen. Serà a les 12 hores de dissabte dia 8. I al migdia l’encarregat de posar ritme a qui passegi pel tram final de Botigues de Mar serà DJ Figa, a les 13 hores. A les 16h serà el torn de Vespa Club Baix Gaià Sound System i tot seguit, a les 17.30h, els Vinilos Implicados seran els qui pujaran a l’escenari de la plaça Consolat de Mar, centre neuràlgic de les actuacions del Pleamar.

Dissabte a les 19.20 tindrà lloc l’únic concert de pagament del festival, amb The Limboos, una banda de Madrid. L’entrada té un preu de 5 euros i es pot adquirir a La Sonora Producciones . És un dels elements destacats de la programació que segueix la línia d’altres anys amb una proposta “coherent però eclèctica”.

La jornada de diumenge 9 d’abril s’iniciarà musicalment parlant a les 11.45 hores amb una classe oberta de blues, lindy i swing, a càrrec de Tgn Swing. Escalfant motors per a la sessió de punxadiscos del migdia, a les 13hores, amb Marco Ecléctico.

Després de dinar, a les 16 hores continua la sessió, amb Dj Dabeat per donar pas a la tarda als grups The Gloosters, amb música “revival” a les 17.30 hores, i Les Rencards amb pop dels 60, “una mica yeyé”, a les 19 hores, que tancaran el festival Pleamar Vintage Market 2023, el primer mercat de segona mà i articles vintage de la Costa Daurada, i que compta amb la col·laboració de la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.

Foto: Imatge d’una edició anterior de Pleamar Vintage Market d’Altafulla./ AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This