Obertes les inscripcions de la modalitat ‘JOVE 48 HORES’ del FIC-CAT 2023

REDACCIÓ – Roda de Berà, 3/4/2023

Ja és obert el període d’inscripcions per participar en la categoria ‘JOVE 48 HORES’ del FIC-CAT, la modalitat més jove, fresca i espontània del certamen.

Hi pot participar qualsevol persona que tingui com a màxim 35 anys, la qual haurà de realitzar una producció en català de tres minuts de durada màxima, incloent-hi els crèdits, en un termini de 48 hores (del 19 al 21 de maig de 2023), i amb unes premisses que es donaran a conèixer en el moment d’iniciar el concurs el divendres 19 de maig a les 15 hores. A partir d’aquell moment, i fins el diumenge dia 21 a les 15 hores, s’haurà de gravar, editar i trametre al Festival un enllaç on estarà allotjat el curt.

Les inscripcions són gratuïtes i romandran obertes fins el 17 de maig. Cal fer-les al web del Festival.

Totes les obres presentades a concurs, i que compleixin les bases, seran seleccionades i projectades en el marc del Festival, durant la setmana del 10 al 17 de juny. El treball guanyador el determinarà el Jurat de la modalitat 48 HORES i es donarà a conèixer durant la gala de cloenda. L’obra guanyadora s’endurà un trofeu FIC-CAT i 300 euros.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This