Un incendi forestal a Roda de Berà crema 1,6 hectàrees

REDACCIÓ – Roda de Berà, 2/4/2023

Fins a 16 dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres de les quals aèries, han treballat en un incendi forestal proper a l’autopista AP-7 i habitatges a Roda de Berà, concretament al Francaset, al carrer Rosa Sensat. El foc ha cremat un total d’1,6 hectàrees.

L’avís s’ha rebut a les 17.12 hores d’aquest diumenge, 2 d’abril. S’ha demanat el confinament pels veïns més propers i quatre persones han patit afectació lleu pel fum. El cap del foc s’ha aturat a la via del ferrocarril i s’ha hagut el pas de trens. A les 18:40 hores els Bombers han donat el foc per extingit i han deixar una unitat remullant la zona per evitar que el foc no revifés..

Foto: Imatge de l’incendi que ha afectat el terme de Roda de Berà. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This