El Casal La Violeta d’Altafulla portarà la comèdia ‘La Pell Fina’ el dissabte 15 d’abril

REDACCIÓ – Altafulla, 1/4/2023

La comèdia ‘La Pell Fina’ farà parada el proper 15 d’abril al Casal-Auditori La Violeta d’Altafulla Dels creadors d’’Ovelles’, Yago Alonso i Carmen Marfà, reflexiona sobre si cal dir sempre la veritat, especialment si aquesta pot ofendre a aquelles persones que estimem. El muntatge està protagonitzat per Ángela Cervantes (Com si fos ahir), Pau Roca (Ventdelplà), Laura Pau (companyia de teatre ‘Els Pirates’ i Francesc Ferrer (Merlí).

La representació tindrà lloc a les 20 hores, i les entrades, que tenen un preu de 17 euros, ja estan disponibles al web lavioleta.sacatuentrada.es. Pel que fa a l’actual gira 2022/2023, l’obra ha estat representada en tretze escenaris de Catalunya, ha aconseguit exhaurir les entrades en fins a deu ocasions. Igualment, després de l’èxit aconseguit a la Sala Flyhard de Barcelona, també es podrà gaudir del 29 de juny al 29 de juliol al Teatre Borràs de la ciutat comtal.

La trama tracta sobre el Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona que visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els acabats d’estrenar pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

I és que ‘La Pell Fina’ parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

Foto: El repartiment de ‘La Pell Fina’ l’integren Laura Pau, Pau Roca, Francesc Ferrer i Ángela Cervantes./ CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This