Esquerra Republicana completa una candidatura renovada a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 29/3/2023

L’actual alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, optarà a la reelecció altre cop al capdavant d’Esquerra Republicana amb una candidatura renovada, que tanquen simbòlicament els actuals regidors Natxo Solano i Gemma Barceló. La darrera incorporació és, en el número quatre, Nadine Osaer Ferrés. 29 anys, co-fundadora del grup de Teatre poblenc Daltabaix i que les darreres setmanes ha anat presentant els membres de la llista posant-se a la pell del seu alter ego, una de les dues Germanes Rovira, en uns originals vídeos penjats a Youtube.

Recordem que la número dos de la candidatura republicana serà Chelo López-Ibarra, de 47 anys, funcionària de presons i vicepresidenta de l’AFA i el tres, Daniel Guillén Altimira, de 43 anys, Integrador social i que també participa de forma activa en l’AFA. Per darrera d’Osaer trobem Èric Vicens Segalà, de 31 anys, atleta i empresari.

La resta de llista la formen: Esther Giralt Cabrerizo (6), de 26 anys, graduada en Turisme;  Maria del Mar Solé Serna (7), 38 anys, empresària local, forma part d’Amics de Montornès, del Gall de la Pobla i és una de les organitzadores de la Marató de TV3 a la Pobla; Marta Ramos Lozano (8),  27 anys, instructora de fitness i activitats dirigides. monitora de dansa i patinatge artístic de nens de 3 a 12 anys; Núria Danuis Ruscalleda (9), jubilada, forma part de l’Associació de Gent Gran, i n’és la professora de ball en línia; Natxo Solano Castelló (10), 54 anys, empresari local i actual regidor de Festes i Enllumenat; i Gemma Barceló Solé (11), 40 anys, directora i mestra d’escola i actual regidora de Cultura i Ensenyament.

Foto: Nadine Osaer ocuparà el quart lloc de la llista d’ERC a la Pobla de Montornès. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This