El FIC-CAT 2023 arriba a les 250 obres inscrites

REDACCIÓ – Roda de Berà, 29/3/2023

Un cop tancades les inscripcions, el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (FIC-CAT), que se celebrarà del 10 al 17 de juny, ha rebut un total de 250 bres entre totes les categories a concurs: llargmetratge, documental, curtmetratge, videoclip i centre educatiu. Del total, 35 treballs pertanyen, a més a més, a la categoria Comarques Tarragonines.

Les 250 obres estan repartides en les diferents categories: 20 llargmetratges, 32 documentals, 126 curtmetratges, 36 videoclips i 36 treballs de centres educatius.

La valoració és molt positiva, tot i que hi ha hagut algunes inscripcions menys que en l’edició anterior. Les categories que s’han vist afectades són videoclip i treballs de centres educatius, especialment de primària.

D’aquesta última categoria, però, cal tenir en compte que després de la pandèmia i tots els contratemps causats als centres docents, les restriccions i els confinaments, els hi és complicat engegar projectes audiovisuals.

Ara, els comitès procediran a visionar i valorar tots els treballs rebuts per tal d’escollir els que formaran part de la Selecció Oficial. A partir de la Selecció Oficial, serà el Jurat qui determinarà els guanyadors de cada categoria,

Foto: El FIC-CAT 2023 arrencarà enguany una mica més tard que de costum, el 10 de juny. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This