Unanimitat de la Comissió Urbanisme en el projecte de millora del parc de Voramar d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 24/3/2023

El projecte de millora del parc de Voramar ha aconseguit el vot unànime de tots els grups del plenari municipal representats en la Comissió d’Urbanisme d’Altafulla en la passada reunió de l’organisme, un tràmit previ al ple municipal del pròxim dilluns, 27 de març. Entre les intervencions que s’hi faran destaca la creació d’una escullera soterrada a la sorra.

L’actuació preveu millorar l’espai amb una nova configuració que contribueixi a adaptar-lo al canvi climàtic. El parc de Voramar d’Altafulla veurà modificada de la seva fesomia per fer-la més resistent als embats dels temporals i no acabi desapareixent per l’evolució natural del mar. Igualment, es cerca millorar alguns aspectes com la vegetació i el mobiliari urbà.

La intervenció al parc està valorada en 72.194 euros i està pendent de rebre una consignació pressupostària, ja que no existeix actualment una partida en el pressupost municipal, que és el del 2022 prorrogat. Això sí, segons va anunciar en l’últim ple municipal el portaveu de l’EINA, Jordi Molinera, aquest projecte rebrà una subvenció de la Diputació de Tarragona de més de 30.000 euros. Una aportació de la qual, des de l’equip de govern, asseguren que encara no en tenen constància.

Així doncs, en el plenari ordinari de març, s’espera que el projecte sigui aprovat de manera inicial i comenci el seu camí amb els tràmits corresponents d’exposició pública, rebuda de possibles al·legacions, resolució d’aquestes, aprovació definitiva i licitació.

Foto: Imatge de la zona costanera altafullenca davant del parc de Voramar. / ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This