El conseller d’Interior visita el Catllar per abordar diferents temes de seguretat

REDACCIÓ – El Catllar, 23/ 3/2023

Aquest dijous, 23 del març, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat de les màximes autoritats del departament, ha visitat el Catllar, on ha mantingut una reunió amb representants de l’Ajuntament.

A la trobada hi ha participat a més d’Elena, Àngel Xifré, delegat del Govern al Camp de Tarragona; Eli Llompart, directora dels Serveis Territorials d’interior; Eduard Blanch, sotscap de Mossos d’Esquadra de l’ABP del Tarragonès; Joan Morlà, alcalde del Catllar; Francesc Saigí, regidor de l’equip de govern del Catllar; i Antonio López, regidor del Catllar.

El conseller d’Interior i la directora dels Serveis Territorials d’interior han signat en el Llibre d’honor de l’Ajuntament del Catllar. Tot seguit, s’ha fet una reunió de treball per exposar i parlar de diferents afers relacionats amb la seguretat del municipi: preocupació veïnal davant dels robatoris al municipi; la nova Llei de Policia local i l’encaix amb el cos de Vigilants municipals; possibles col·laboracions en la vigilància entre municipis veïns; i els permisos de crema agrícola amb la situació actual de sequera i els riscos pel nostre municipi.

Foto: El conseller Elena signant en el Llibre d’honor de l’Ajuntament. / AJUNTAMENT DEL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This