ERC confia en l’actua regidora Consuelo Picón com a alcaldable a Creixell i fitxa com a dos una edil de Junts

REDACCIÓ – Creixell, 18/3/2023

Esquerra de Republicana de Creixell ha presentat aquest dissabte, 18 de març, les tres persones que encapçalaran la candidatura republicana a les eleccions municipals del proper mes de maig. La cap de llista serà Consuelo Picón, actual regidora al consistori i responsable de les àrees de Benestar Social, Salut, Gent Gran i Igualtat.

Aquestes regidories han estat especialment rellevants en la legislatura de la COVID. Ha estat la pandèmia, de fet, qui ha empès Picón a encapçalar el projecte republicà. Com explica: “Hem perdut dos anys de mandat i vull acabar i consolidar la feina feta”.

Els republicans posen de relleu l’experiència adquirida en els darrers quatre anys, on han estat part de la coalició de govern, i destaquen sobretot que, tot i tractar-se d’un mandat atípic, han estat capaços de complir un 90% del programa en les seves regidories.

Picón s’ha mostrat molt satisfeta de la gestió que ha dut a terme. Recorda sobretot els primers mesos de COVID, quan va coordinar un servei de voluntaris, policia i brigada per atendre la gent que ho necessitava: “Els hi fèiem la compra o els hi portàvem els medicaments. Va ser una gran tasca per part de tots”.

Més enllà de la pandèmia, però, Picón ha posat de manifest altres polítiques liderades pels republicans, com haver consolidat una nova metgessa al municipi i el servei “Acompanya’m”, un conveni que té com a objectiu que un taxista pugui portar la gent gran al metge.

En Benestar Social es van aconseguir ajudes per a persones afectades per ERTOS i es van oferir targetes moneder per als més vulnerables. En Noves Tecnologies s’ha desplegat la fibra òptica a tot el municipi.

La cap de llista republicana, però, també ha mirat al futur i ha proposat un model de poble que atregui el turisme familiar, on s’impulsi la cultura i es preservi l’entorn natural.

La regidora de Junts Consuelo Picón serà la número dos

Picón estarà acompanyada per Sílvia Farrero, que serà la número dos de la candidatura i que actualment és regidora de Junts. Farrero, responsable de les àrees de Medi Ambient i Turisme, ha destacat que “molta gent diu que aquestes regidories no són compatibles però nosaltres els demostrarem que sí. Estem convençuts que es pot potenciar el turisme i que es pot fer d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn natural”.

El número 3 de la llista serà Pep Brugarola, qui ha destacat que “la capacitat de treball i les ganes d’avançar són el motor per fer un Creixell millor”.

L’acte, on també hi ha participat la diputada d’ERC Raquel Sans, s’ha celebrat a plaça del Mirador de Creixell, un escenari escollit pel valor simbòlic que té per la cap de llista. I és que, com ha explicat Picón, va ser precisament en aquest punt que es va enamorar de Creixell i va escollir anar-hi a viure.

Foto: D’esquerra a dreta, Sílvia Farrero, Consuelo Picón, Raquel Sans i Pep Brugarola. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This