ERC anuncia més noms de la seva llista a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 18/3/2023

Esquerra Republicana ha donat a conèixer diferents persones que formaran la seva candidatura a la Pobla de Montornès per les eleccions del 28 de maig, per darrera de l’actual alcalde, Francesc Larios, i Chelo López-Ibarra. En el tercer lloc trobem Daniel Guillem, de 43 anys. Treballs des de fa 15 anys en un centre d’urgències d’atenció primària i forma part de l’AFA de l’Escola Els Ametllers.

El cinquè serà Èric Vicens, esportista que el 2016 va aconseguir el tercer lloc el Campionat de l’Atleta més fort d’Espanya. Esther Giralt, graduada en Turisme, serà la número 6; l’empresària local de 38 anys Maria del Mar Solé, la setena, i Marta Ramos, monitora de gimnàs que porta diverses activitats extraescolars de l’Escola Els Ametllers, ocuparà la vuitena posició.

Foto: A dalt, Daniel Guillem i Èric Vicens i, a baix, Esther Giralt i Maria del Mar Solé. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This