Junts per Altafulla fitxa a l’advocat Tomàs Serra com a número 2 de la candidatura

REDACCIÓ – Altafulla, 17/3/2023

L’advocat Tomàs Serra ocuparà el segon lloc de la candidatura de Junts per Altafulla, per darrera de l’actual regidora Eva Martínez. La número 3, segons ha avançat el mateix Serra a Altafulla Ràdio, serà la responsable de l’ONG altafullenca Mans per l’Acció Solidària i directora del grup de teatre + A prop, Danina Martínez.

Nascut l’any 1982 i amb despatx al carrer Barceloneta d’Altafulla, Tomàs Serra és advocat de professió des del 2009, està especialitzat en dret civil i penal, i és Àrbitre del Tribunal de Tarragona i agent mediador d’assegurances. Col·labora de manera habitual amb la URV, els col·legis d’advocats de Tarragona i Barcelona a més de formar de manera pràctica a alumnes de dret.

Des del 2012 exerceix també al Torn d’Ofici, cosa que li permet defensar a col·lectius vulnerables a la societat, persones sense recursos, menors d’edat i també treballar en casos de violència de gènere. Un vessant social que, precisament és una de les qüestions que destaca com a prioritàries en el programari que elabora la candidatura de Junts. .

Junts per Altafulla es troba a hores d’ara acabant d’enllestir la llista de la seva candidatura i treballant en el programa. Serra es mostra “engrescat” per poder participar en un projecte que diu, aporta “cares noves” ja que “la gent està cansada” de veure sempre les mateixes persones al capdavant de l’administració.

Foto: Tomàs Serra és advocat de professió amb despatx a Altafulla. / JUNTS PER ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This