El Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament d’Altafulla col·laboren per millorar la inserció laboral

REDACCIÓ – Altafulla, 16/2/2023

El Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament d’Altafulla han acordat treballar de forma conjunta en el marc del programa ‘Connecta’t a l’Ocupació’. Es tracta d’una acció subvencionada per la Diputació de Tarragona, que busca oferir orientació laboral i formativa a la població activa del municipi.

Amb aquesta iniciativa es pretén dissenyar, conjuntament amb les persones interessades, itineraris individuals d’inserció. També, en cas de necessitat detectada, es valora la possibilitat d’impartir petites píndoles o xerrades grupals sobre aspectes relacionats amb la recerca de feina i el mercat de treball.

Així com procurar una atenció a les empreses del territori que han manifestat en algunes ocasions la necessitat d’un servei d’intermediació laboral entre aquestes i les persones candidates que cerquen feina o volen millorar la que tenen.

En definitiva, a través d’aquest programa, i a partir del dijous 23 de març, s’oferirà un servei d’orientació laboral al Centre de Formació Aldara d’Altafulla, ubicat a l’antiga escola d’adults. Aquesta atenció i orientació tindrà lloc tots els dijous, en horari de 9:30 a 14:30 hores.

Si hi estàs interessat/da, truca o envia un Whatsapp i demana cita prèvia a través del número de telèfon 615 618 119.

Foto: Foto de família de l’acord entre el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This