El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà reconeix Conchi Pérez pel 8-M

REDACCIÓ – Roda de Berà, 14/3/2023

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de La Dona, el Centre de dia Marinada de Roda de Berà ha fet aquesta diada un acte de reconeixement a Conchi Pérez, més coneguda com la persona que gestionava la Llar Municipal de Jubilats.

Emprenedora, mare, àvia, política, ha estat una dona incansable, referent en molts aspectes de la seva vida i visionaria en les  seves actuacions de gestió en la seva dinàmica de la Llar de Jubilats.

Un recull de fotografies han estat les protagonistes i la seva narració em primera persona de la seva història de Vida “ Històries d’una vida “ una vida de compromís, ajuda als altres, sororitat entre dones d’una altre època i amiga dels seus amics.

Com va manifestar Pili Planes, companya de la Llar de jubilats i amiga, “ va ser una dona molt avançada al seu temps i els obstacles de la vida per ella eren reptes que superava amb valentia “ .

Etapa de la Llar de Jubilats

Una etapa a destacar i que recorden moltes persones ara ja grans del municipi, el seu dinamisme en les activitats, com s’organitzaven Carnavals, festes, berenars, excursions, activitats físiques, grups de pintura, tallers de costura i es creaven espais familiars. La gent gran del municipi participava del Casal activament, fomentava l’autonomia i per ella les persones majors eren sempre al centre.

Foto: L’homenatjada, Conchi Pérez, al centre,  / L’ARC SERVEIS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This