El Drac Artcai participa en la Gala i Sopar solidari de la Fundació Esport Solidari Internacional

 

REDACCIÓ – Barcelona, 13/3/2023

L’Associació Drac Artcai va ser una de les entitats i associacions convidades el passat 10 de febrer a l’Hotel Sofia de Barcelona en la Gala i Sopar solidari organitzat per la Fundació Esport Solidari Internacional, que té projectes a Sudàfrica relacionats amb l’esport, amb l’objectiu d’ajudar a nens, nenes i joves que viuen en situacions precàries i marginals. El Drac va estar present a la concentració d’estands i la presentació a les personalitats convocades. Després es va celebrar el sopar benèfic.

La mascota del Drac Artcai va captar l’atenció de tots els presents i van ser moltes les personalitats que es volien fer fotos amb el Drac. Els membres de l’associació consideren que el projecte solidari que representen va sortir molt reforçat d’aquest acte i també el Club d’Escacs Torredembarra, que l’avala de dels seus inicis. Els efectes de la pandèmia es fan notar i enguany no hi havia moltes associacions a la zona d’estands, però el Drac Artcai hi va ser.

El Drac Artcai visita als nens malalts hospitalitzats i els regala el seu conte, gràcies al suport d’empreses, ajuntaments, entitats, associacions, clubs, etc. A més, l’Associació Drac Artcai fomenta, mitjançant la pràctica dels escacs, la participació i la implicació dels escolars i entitats amb la programació conjunta de diferents tornejos i trobades de promoció d’aquesta modalitat esportiva.

Fotos: El Drac Artcai es va fer fotografies amb diferents personalitats com Josep Maldonado, Jordi Hurtado i Luis del Olmo. / CEDIDES

Hemeroteca

Tweets recents

Share This