L’Ajuntament de Renau treu a licitació la contractació del projecte de condicionament del Casal

REDACCIÓ – Renau, 9/3/2023

L’Ajuntament de Renau ha tret a licitació la contractació del projecte de condicionament i millora del Casal de Renau. Les empreses interessades tenen temps per presentar les seves ofertes fins al 17 de març, i poden consultar tota la informació AQUÍ..

“El casal de Renau es va inaugurar el 3 d’agost del 1996 i des de llavors no s’han realitzat gaires intervencions”, expliquen des del consistori. Es tracta d’un espai cobert i tancat. Actualment, s’hi organitzen activitats obertes a tota la ciutadania. El principal problema que presenta, però, és que l’accés a l’espai no està adequat per a tothom.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Renau pretenen millorar la infraestructura i augmentar la qualitat de vida, adaptant-la a les persones amb mobilitat reduïda. Un altre objectiu és el de disminuir el consum elèctric de l’edifici. Amb tot plegat, es donaria resposta als canvis demogràfics que s’han produït a la vila en els últims temps, a banda de complir amb la visió de l’equip de govern en resposta al Pla Estratègic Local.

Foto: Una imatge del Casal de Renau. / AJ. RENAU

Hemeroteca

Tweets recents

Share This