Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per sis robatoris amb força a la Riera de Gaià

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 8/3/2023

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir aquest dimarts, 7 de març, dos homes de 20 i 32 anys, com a presumptes autors de set robatoris amb força, dos dels quals en grau de temptativa. Tots menys un a la Riera de Gaià. Els investigadors van portar a terme una entrada i registre en el domicili d’un dels dos detinguts, a Torredembarra.

La investigació va començar arran del primer fet, un robatori amb força a la Secuita. Els lladres van saltar la tanca perimetral i van forçar una porta per accedir a l’interior. Del domicili es van emportar aparells electrònics, joies i diners en efectiu dins d’unes maletes que també van sostreure de la casa.

Els mossos van iniciar les indagacions i van comprovar que el mateix dia del primer fet, que s’havia produït durant el matí, els mateixos lladres van intentar robar en una altra casa a la nit al municipi de la Riera de Gaià. En aquesta ocasió, els propietaris es trobaven a l’interior i quan els lladres es van adonar van fugir ràpidament.

Posteriorment i segons van poder contrastar els investigadors, els detinguts haurien comès cinc fets més, tots ells a la Riera de Gaià i amb un modus operandi similar. Saltaven la tanca perimetral o feien escalament per arribar a la porta o finestra més accessible i fer el forçament del pany per entrar a l’immoble. Tots els robatoris els van cometre entre l’1 i el 24 de febrer. Dos d’ells en grau de temptativa.

Els mossos, gràcies a diverses gestions d’investigació van poder identificar dos homes, amb antecedents policials per delictes contra el patrimoni, com els presumptes autors dels robatoris.

Les detencions van tenir lloc dimarts al matí i durant la tarda, amb autorització judicial, els investigadors van portar a terme una entrada i registre en el domicili d’un dels dos detinguts, a Torredembarra. Els mossos van intervenir joies procedents dels robatoris investigats.

Els dos arrestats passaran en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This