El PP vol tornar al ple d’Altafulla amb Carmen Silva com a nova cap de llista

REDACCIÓ – Altafulla, 6/3/2023

El Partit Popular confia en Carmen Silva com a nova alcaldable per tornar a tenir representació al ple municipal d’Altafulla, cosa que no passa des de l’any 2015. Carmen Silva Hernández és una administrativa nascuda a Barcelona fa 30 anys i que en fa dos que viu a Altafulla. Liderarà una candidatura que s’està ultimant i en les properes setmanes es presentarà. Paral·lelament s’està treballant per recuperar l’estructura del partit a la localitat, que havia desaparegut.

“Som conscients que Altafulla és un territori difícil, però aspirem a tot. Som aire fresc davant d’un mandat tant complicat com aquest darrer. Molta gent se’ns adreça dient que la situació al municipi és complicada i diversos comerços han tancat i alguns definitivament. És molt important recuperar econòmicament Altafulla”, afirma Silva, que critica l’estat dels carrers, la recollida d’escombraries i que la piscina municipal no pugui obrir aquest estiu.

El PP va aconseguir el millor resultat a Altafulla el 2011, assolint la quarta posició i dos regidors. En canvi el 2015 va perdre més de la meitat dels vots i va quedar fora del ple amb 102 vots i restant com a última força. El 2019 va continuar com a candidatura menys votada d’Altafulla amb només 80 vots. Silva es mostra confiada en trencar aquesta tendència i que  la formació conservadora torni a tenir representació al ple d’Altafulla.

Foto: Carmen Silva serà la cap de llista del PP a Altafulla. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This