AMPM proclama Yolanda Sayago com a cap de llista i l’acompanyaran Joan Domingo i Daniel Escuredo

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 5/3/2023

L’actual regidora Yolanda Sayago ja és oficialment alcaldable d’AMPM a les eleccions municipals de la Pobla de Montornès del proper 28 de maig. Ha estat en un acte públic a la plaça de l’Església aquest diumenge, 5 de març, i Sayago ha estat acompanyada per l’exalcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, els diputats Joan Ruiz i Salvador Farré i el cap de llista per Torredembarra del PSC, Vale Pino.

També han participat a l’acte els qui ocuparan els llocs segon i tercer de la candidatura progressista: Joan Domingo, que torna a la política municipal després d’un parèntesi de vuit anys, i Daniel Escuredo, que el 2019 va ocupar el segon lloc de la llista.

Sayago s’ha presentat com l’única dona cap de llista a la Pobla i que vol ser la primera alcaldessa del municipi. “Treballaré per tornar a apropar l’Ajuntament un altre cop als nostres veïns i veïnes, utilitzant una política de proximitat, personalitzant l’atenció a la ciutadania” ha afirmat la candidata.

Yolanda Sayago Pérez va ser regidora per l’AMPM del 2015 al 2019, formant part del govern liderat per Josep Maria Santamaria. En les darreres eleccions va ocupar el quart lloc de la candidatura progressista, que va obtenir tres regidors. La desaparició del cap de llista, Damià Bas el 2020 ,va permetre a Sayago tornar a ser regidora, restant a l’oposició. Sayago esta molt lligada a les associacions del municipi, formant part de la junta del Pessebre Vivent, de la junta del Club Futbol Sala i del grup de Batucada, de nova creació.

Foto: D’esquerra a dreta: Joan Domingo, Yolanda Sayago i Joan Domingo. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This