Inaugurada la pista poliesportiva de la urbanització Mas de Pallarès del Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 4/3/2023

El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Àngel Xifré, ha inaugurat aquest dissabte, 4 de març, la pista poliesportiva de Mas de Pallarès del Catllar. Es tracta d’una pista poliesportiva tipus POL-2, que oermet la pràctica del futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol. La il·luminació de la pista es fa mitjançant sis columnes i tres projectors tipus LED.

Les obres, que van començar el passat mes de setembre, han anat a càrrec de l’empresa Courts International XXI SL i han costat 83.990 euros (IVA no inclòs). La pista s’ha construït en la zona d’equipaments de la urbanització, distribuïda en cinc terrasses, on a la superior trobem l’antic Mas de Pallarès i a la següent en sentit descendent s’hi ubiquen la piscines, les dues que segueixen no estan ocupades i a l’inferior hi ha una zona de jocs infantils. La pista se situa en la segona terrassa començant per la part inferior.

Foto: Un moment de la inauguració del nou equipament esportiu catllarenc. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This