Natalia Sanz repetirà com a cap de llista d’Ara Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 3/3/2023

La candidatura d’Ara Altafulla-Pacte Local es presentarà oficialment en un acte aquest diumenge vinent, 5 de març, a les 12 hores, a la plaça dels Vents. Al capdavant hi tornarà a ser Natalia Sanz, que repetirà com a cap de llista després de ser-ho per primer cop el 2019.

Llavors Sanz va ser alcaldable de la nova formació independent Ara Altafulla, però aquest 28 de maig ho farà sota la marca de la formació municipalista a tot el país, Ara Pacte Local, tot i no haver tancat un acord amb el PDeCAT.

Ara Altafulla va obtenir un regidor en els comicis de 2019 i Natalia Sanz es va incorporar al govern liderat per l’EINA-ERC i del qual també en formava part el PSC, però a finals de l’estiu de 2021 va abandonar l’executiu i, tot i votar a favor de la moció de censura contra Jordi Molinera, s’ha mantingut a l’oposició. El setembre passat va anunciar que deixava la política, però s’ho va repensar.

Sanz ha afirmat a Altafulla Ràdio que “té la voluntat ferma de ser la candidata, amb la mateixa il·lusió que al 2019 però sense la innocència d’aleshores i amb més experiència” I assegura que “amb Ara Altafulla tenen la intenció de donar cobertura a les persones que no volen confrontacions”.

Foto: Natalia Sanz és regidora des de 2019 a l’Ajuntament d’Altafulla. / AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This