Eva Martínez assumeix les regidories de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Ensenyament a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 2/3/2023

Eva Martínez (Junts per Altafulla), que va convertir-se el passat dilluns, 27 de febrer, en nova regidora de l’Ajuntament d’Altafulla en substitució del dimitit Hèctor López Bofill, ha entrat al govern del municipi del Baix Gaià, que fins ara estava integrat només pels quatre regidors de l’Alternativa.

Martínez s’ha incorporat a la junta de govern local com a segona tinent d’alcalde, càrrec que fins ara ostentava Francesc Farré i ha assumit algunes de les regidories que fins ara ostentava Farré: Benestar Social, Gent Gran, Salut i Ensenyament. Malgrat la incorporació de Martínez, el govern altafullenc continua en minoria, amb només cinc dels tretze regidors del ple municipal.

El perfil

Eva Martínez Giol va entrar en política el 2007 com a cap de llista de la formació municipalista AUPA i es va incorporar al govern després de la moció contra l’alcalde d’Alternativa. Francesc Farré, com a regidora d’Educació, Benestar Social, Gent Gran i Polítiques de la Dona. El 2011 va ser la número dos de Solidaritat per la Independència (SI), formació liderada per Jordi Molinera i es va mantenir al govern. Quatre anys després va tornar a repetir com a segona de Molinera a l’EINA, però després de l’expulsió del govern per part de l’Alternativa va deixar la seva acta de regidora. En les eleccions de 2019, Martínez va ocupar el número tres de Junts per Altafulla.

Foto: Eva Martínez (dreta), amb el seu antecessor com a regidor de Junts per Altafulla. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This