La CUP es presentarà a les eleccions municipals de Creixell amb Vicent Gómez com a cap de llista

REDACCIÓ – Creixell, 27/2/2023

Fa unes setmanes vam conèixer els quatre primers de la llista de la CUP a les eleccions municipals de Torredembarra i aquest darrera cap de setmana de febrer s’ha anunciat una segona candidatura de la formació independentista al Baix Gaià. Es tracta de Creixell, on fa quatre anys la CUP ja concórrer als comicis locals però no va assolir representació al ple.

L’assemblea cupaire ha decidit que la candidatura sigui Capgirem Creixell-Amunt, perquè inclou gent independent. “El nostre objectiu és aportar un canvi real i significatiu i més transparència per al nostre municipi de Creixell. Per aconseguir-ho hem seleccionat els primers membres de la nostra llista amb cura i atenció, buscant persones compromeses amb els valors de la transparència, l’honestedat i la justícia social”, afirmen en un comunicat. Encapçala la candidatura Vicent Gómez, juntament amb Sira Creus, Irene Márquez, Julio Muñoz, Josep Maria Comelles i Jordi Pastor.

Destaquen la importància de la transparència en la gestió pública, i es comprometem a promoure polítiques que garanteixin la rendició de comptes i la participació ciutadana en les decisions polítiques del municipi. “Creiem necessari promoure una cultura de la transparència i la participació activa de la ciutadania en la vida política, no només cada 4 anys. Amb aquestes propostes, Capgirem Creixell-Amunt busquem guanyar la confiança dels ciutadans i ciutadanes i oferir un futur millor per Creixell”, conclouen.

Foto: Una imatge dels primers membres de la candidatura de Capgirem Creixell-Amunt a Creixell. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This