Straperlo, el  festival de música, art i gastronomia a Altafulla el 25 de febrer

REDACCIÓ – Altafulla, 24/2/2023

El Casal Municipal de La Violeta es convertirà aquest dissabte, 25 de febrer, en un espai eclèctic on es preveu que hi hagi activitat constant entorn al voltant de la cultura i la gastronomia amb un denominador comú: els productes de km 0. I això es pretén fer amb un certamen que s’allargarà tot el dia i que s’ha batejat com Straperlo en al·lusió al tràfic de productes en la clandestinitat que ara es traduirà en un “tràfic de sons i tast”. Durant deu hores, de 12 a 22 hores passaran per l’espai fins a 6 grups de música d’arreu del Camp de Tarragona a més d’una banda convidada de Madrid.

El compositor, cantant i guitarrista reusenc Maurice Gene donarà el tret de sortida al total de set concerts. Ho farà a les 12.30 hores, tot seguit, a les 13.15 hores, serà el torn del grup del Camp de Tarragona Islandia Nunca Quema. I a les 16.30 hores, actuaran a la sala els vallencs Hideout. Seguirà la banda torrenca Sounds From The Supermarket, a les 17.15 hores. I li agafarà el relleu l’altafullenca Lynne Martin, a les 18.30 hores. A les 19.15 hores serà el torn de Murmur, pioners de l’indie a la demarcació de Tarragona i, en acabar aquest concert, seran els madrilenys Camellos els que tanquin la jornada. Una banda convidada de qui diuen són “la promesa del rock espanyol”.

Les sessions de concerts a l’interior de La Violeta tenen un cost de 15 euros per a les primeres 150 entrades que es venguin i de 17 les posteriors. Els menors de 12 anys hi poden accedir gratuïtament si van acompanyats d’un adult amb entrada. A més es repartiran polseres per qui tingui entrada per facilitar el trànsit pel recinte i l’accés als concerts.

Pel que fa al pati de La Violeta, s’hi podrà entrar de manera lliure i gratuïta. Allà hi haurà l’espai gastronòmic amb Santa Teca Mercat de Territori i cellers del Camp de Tarragona i la cervesa artesana Les clandestines de Bràfim. Tot plegat acompanyat de música en directe de petit format amb punxadiscos, un minimarket discogràfic i una exposició de l’Associació Independent Gaià Unió Artística.

Foto: El compositor, cantant i guitarrista reusenc Maurice Gene serà el protagonista del primer concert. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This