La darrera creació teatral de Joan Maria Vidal es representarà en el festival mexicà FITSA

REDACCIÓ – Altafulla, 22/2/2023

Trampes de zorros, la darrera obra escrita i també representada per Joan Maria Vidal, traspassarà fronteres aquest proper 27 de febrer. El muntatge ha estat seleccionat per al Festival Internacional Susanna Alexander (FITSA), a Mèxic, que enguany celebra la 31 edició. El 27 de febrer, a les 12 hores, Trampes de zorros es representarà al Teatro de San Pedro Choulula, de Puebla, i el 3 de març, a les 17 hores, al Teatro de la Ciudad, de la mateixa localitat.

Formar part de la cartellera del FITSA és un reconeixement a la trajectòria de Vidal, com a actor, director i dramaturg. Trampes de zorros és una obra original, diferent i innovadora, un thriller que ens manté amb la intriga de què passarà i alhora té moments còmics de riures assegurats. A Mèxic, el muntatge experimentarà alguns canvis en els personatges per el tema idiomàtic. A més d’un argentí també hi haurà un mexicà.

Joan Maria Vidal ha estat vinculat des de sempre al món del teatre. Ja de petit participant a les funcions de l’escola, més endavant actuant en grups locals, i actualment combinant el treball actoral amb la direcció en dues companyies de teatre amateur, on, en una d’elles, també escriu els textos.També ha fet figuració en sèries de Netflix i ha estat un dels 33 finalistes del programa “El Llop” de TV3.

Al juny del 2021, la SGAE va obrir convocatòria per un concurs de monòlegs i Vidal s’hi va presentar. Era l’oportunitat per escriure un text que feia temps que li ballava pel cap, un cop escrit el següent repte era representar-lo sol damunt l’escenari. Per materialitzar aquest somni va tenir el privilegi de ser dirigit per la gran actriu i directora Mònica Pérez, qui ha impulsat i fet créixer el text i la interpretació.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This