Creixell celebra la Gran Rua de Carnaval aquest 25 de febrer

REDACCIÓ – Creixell, 23/2/2023

Un total de tretze carrosses i dos comparses prendran part aquest dissabte, 25 de febrer, en la Gran Ruda de Carnaval de Creixell. Es tracta de la primera Gran Rua del Carnaval de Creixell que es pot tornar a fer al municipi després de la Covid-19.

Començarà a les vuit del vespre a l’Avinguda Catalunya i es farà un recorregut pels carrers del nucli històric de la Vila i la rua acabarà al Casal Municipal amb la posterior Festa de Carnaval al Casal Municipal, amb música DJ. L’entrada lliure és lliure. Al mateix Casal Municipal hi haurà servei de bar i entrepans a càrrec del Ball de Diables de Creixell.

Es preveu l’assistència de més de mil persones a la Gran Rua. La majoria de les carrosses participants són dels municipis del Baix Gaià: Torredembarra, Altafulla, La Pobla de Montornès. Roda de Berà i de Creixell.

Es recomana fer atenció a les indicacions del personal de seguretat i dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell.

Foto: Una imatge del darrer Carnaval de Creixell. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This