L’Eina-ERC Altafulla completa els 13 llocs de la llista ‘per reprendre la feina que va tallar la moció de censura’

REDACCIÓ – Altafulla, 22/2/2023

L’Eina-Esquerra Republicana d’Altafulla va fer pública aquest dimarts, 21 de febrer, la llista amb què es presentaran als comicis del mes de maig. Una candidatura que aposta per l’experiència dels actuals regidors i que tornarà a ser liderada per Jordi Molinera i Alba Muntadas, que repetiran la fórmula de coalcaldia que van establir al 2019. Així mateix, Dani Franquès, Gemma Maymó i Àlex Cañas, regidors en aquesta legislatura, tornaran a ocupar les posicions 3, 4 i 5, respectivament.

Un centenar de persones van acompanyar els candidats de L’Eina-ERC Altafulla a l’acte de presentació, que es va celebrar al Casal Maria Porter i Moix, la nova seu dels republicans al municipi. Precisament és Maria Porter, militant històrica del partit, qui tancarà la llista i ocuparà la posició número 13.

Com va explicar Jordi Molinera: “Aquesta candidatura està preparada per reprendre la feina que va tallar la moció de censura però també per impulsar un model de poble que vagi més enllà”. En aquest sentit, els republicans consideren que el govern sorgit de la moció de censura ha estat “fracassat”, que no ha portat estabilitat i que ha perdut diverses oportunitats importants, com la subvenció dels fons Next Generation que hagués servir per construir una residència o equipaments per a la gent gran.

Tal i com marca el lema de campanya, L’Eina-ERC vol construir una Altafulla en positiu, que fugi de retrets i acusacions i que sumi gent de diverses procedències per tal de construir un poble millor. Els republicans durant la legislatura 2023-2027 posaran el focus en la sostenibilitat, les polítiques feministes i en cuidar les entitats que donen vida al municipi.

De totes maneres, el programa encara no està tancat. En paraules d’Alba Muntadas: “Hem engegat un procés participatiu per poder recollir les propostes i les idees dels nostres veïns”.

La Consellera d’Igualtat i Feminismes Tània Verge va ser present a l’acte, on va destacar la fórmula de coalcaldia de Muntadas i Molinera. “Sou un exemple a seguir, un exemple de governança paritària i treball en equip”.

La llista de L’Eina-ERC Altafulla:

 1. Jordi Molinera i Poblet
 2. Alba Muntadas i Olivé
 3. Dani Franquès i Marsal
 4. Gemma Maymó i Masip
 5. Àlex Cañas i Torres
 6. Andrea Córdoba i Jordán
 7. Francesc Julià Morera
 8. Eva Blanch i Parellada
 9. Daniel Price i Croft
 10. Mònica Muñoz i Brazo
 11. Joan Noguès i Garcia
 12. Joan Patricio i Martin
 13. Maria Porter i Moix

Foto: Candidatura d’Eina-ERC a les eleccions municipals d’Altafulla. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This