Xavier Canadell encapçalarà la candidatura de MO1-TE pel Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 17/2/2023

MO1-TE pel Catllar es presentarà per segon consecutiu a les eleccions municipals d’aquesta localitat del Baix Gaià. I ho farà amb un nou cap de llista, Xavier Canadell, que substitueix Dani Rodríguez Polo, que ha estat regidor els darrers quatre anys. Canadell va ocupar el quart lloc de la candidatura de MO1-TE fa quatre anys.

L’agrupació d’electors MO1-TE pel Catllar ha completat el seu procés intern d’elecció de representants per a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim mes de maig. Aquest procés ha estat obert a la ciutadania, consensuat i participatiu, on han intervingut una cinquantena de veïns i veïnes del municipi al llarg de diverses sessions de treball que “finalitzen amb l’acord de renovació, “amb la il·lusió i valentia necessàries per encapçalar el govern de l’Ajuntament del Catllar els quatre anys vinents”.

La llista electoral proposada recull, segons la formació, les inquietuds diferents de la població, amb la presència d’entitats i urbanitzacions, mostrant la diversitat i la representació adequada per a tots els ciutadans del municipi. En les properes setmanes es donarà a conèixer la candidatura completa.

L’assemblea de simpatitzants del passat dimecres dia 15 va ratificar per unanimitat la llista presentada, evidenciant el total suport i confiança dels membres de l’agrupació en el treball fet per aquesta candidatura. Tot el procés d’elecció s’ha dut a terme “en un ambient de gran cordialitat, demostrant la capacitat de l’agrupació per treballar conjuntament i amb transparència per a la millora del municipi del Catllar”.

“Fa uns quants anys ho vam voler canviar tot, i hem vist que si volem aquest canvi ho haurem de fer nosaltres, les estructures establertes, les persones que depenen de prebendes i salaris no podran intentar aquest canvi. Som comunitat, defensem la col·laboració i la iniciativa, volem implicar-nos. Som equip, som responsables i volem ser valents per avançar en les nostres decisions. No viurem de la por, acollirem el repte de la convivència i implicarem a totes les persones”, afirma el cap de llista, Xavier Canadell.

Foto: Xavier Canadell serà el cap de llista de Mo1-TE pel Catllar aquestes properes eleccions. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This