‘Aprenem a empeltar arbres fruiters’, nova sessió el 24 de febrer de Dones Pageses

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 20/2/2023

Aquest proper divendres, 24 de febrer, a partir de les 16:30 hores, arriba una nova proposta de l’Hort de les Dones Pageses, un projecte de l’Associació Mediambiental La Sínia: Aprenem a empeltar arbres fruiters. Serà una sessió de la mà de l’expert Angel Polo, en què s’aprendran diferents tècniques d’empelts i quin és el millor moment de fer-ho i ho posaran en pràctica.

Les inscripcions a aquesta jornada, que es farà a l’hort de les Dones Pageses, al Via de la sèquia s/n, de la Riera de Gaià, es poden fer a www.riugaia.cat/esdeveniments i podeu obtenir més informació a natura@riugaia.cat. La durada aproximada de la sessió serà d’una hora i mitja.

Foto: L’hort de les Dones Pageses està a la Riera de Gaià. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This